Intel: El proper MacBook Air pot ser un 66% més prim

Compartir

Intel, després de presentar el portàtil tàctil, també va fer un UAU a la sala amb la notícia que el nou MacBook Air d’Apple podria ser un 66% més prim. 

El primer que et pot passar pel cap és, com el faran més prim el MacBook Air? Doncs si, gràcies a la conferencia d’Intel s’ha destapat la gran novetat d’Apple, que sense voler és la protagonista del CES. Intel ha destacat que el nou MacbookAir podria arribar a ser un 66 % més prim i per tant superar una vegada més tots els “ultra” portàtils presentats al CES.

La noticia l’ha donat el vicepresident d’Intel, Mooly Eden, els 18 mm de mida només seria l’inici del procés de minimització gràcies a la millor tecnologia aplicada a la fabricació de les bateries per a portàtils.

El truc d’Apple i Intel no serà fer més petits els disc durs o qualsevol part del portàtil si no la bateria, que ara mateix és cilíndrica i passaria a ser prismàtica, el grossor afectat seria de 6,5 mm, que això suposa un 66% del tamany actual del portàtil de la poma.

Això també seria una bomba, la nova bateria podria duplicar l’energia i per tant dura 2 vegades més.

Per ara tot són rumors des d’Intel. Segurament Apple ja sap d’aquestes noves tecnologies i qui diu que no ho està provant ja en els seus tallers. Només ens queda esperar per saber si de veritat serà així o no.

Molta sort des de www.imatica.org. Nosaltres seguim en directe fent notícies per vosaltres del CES i tot des de la pàgina especial de l’esdeveniment.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: