Intel es fica en el negoci de la televisió

Compartir

La companyia californiana llançarà un set-top box amb contingut que inclourà televisió lineal per IP, televisió a la carta, i vídeo d’Internet.

Després del dels dispositius mòbils, el de la televisió connectada és, ara mateix, el terreny en què la connectivitat online i els continguts tenen un major i millor futur. I, com tots aquests dispositius porten un microxip a la seva base, Intel no es vol perdre el seu tros del pastís.

Segons informa el rotatiu en línia AdAge basant-se en les declaracions d’Eric Free, directiu d’Intel, el fabricant californià pensa llançar al mercat un set-top box que inclourà cadenes de pagament de televisió lineal (és a dir, la tele de sempre, en la qual es sintonitza un canal i es veu el que estan posant en aquell moment), televisió a la carta, i accés a vídeos d’Internet, probablement a serveis de gran popularitat com YouTube.

Tot i no donar dates concretes per al llançament d’aquest dispositiu, Free ha donat com a finestra aquest mateix any, pel què podríem veure el nou set-top box després de l’estiu per ser presentat a la premsa i als distribuïdors en el CES de Les Vegas de l’any vinent.

Free tampoc ha citat com estarà disponible geogràficament el nou aparell, però si arriba al mercat ja amb continguts, caldrà pensar en un llançament inicial per als Estats Units i, més endavant, en altres països, ja que cal negociar acords amb productores i canals.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: