Intel presenta nova arquitectura ‘Bay Trail’ per a tablets i ultrabooks

Compartir

Està basada en tecnologia de 22 nanòmetres i quàdruple nucli, necessitant menor consum d’energia i oferint més vida de bateria.

GA – Intel ha presentat avui en el CES de Las Vegas la tercera generació de baix consum de la seva línia de processadors Atom, l’exigència elèctrica de la qual ha disminuït fins als 7 watts.

Aquests xips estan pensats per a tauletes tàctils i dispositius híbrids convertibles (que poden passar d’un format a l’altre amb tan sols abatre la pantalla sobre el teclat) que primen la mobilitat i durada de la bateria sobre el rendiment però que, al mateix temps, també necessiten ser eficients en tasques de reproducció multimèdia, de vídeo essencialment. Aquesta nova generació de xips Atom duplica el rendiment de la seva predecessora.

Ni una menció al format netbook, que sembla haver estat substituït en el punt de mira d’Intel pel format ultrabook i els tablets. La veritat és que els consumidors ja no demanen aquest format d’aparell, decantant-se massivament per les tauletes.

Els primers dispositius amb aquesta nova generació de xips Atom començaran a sortir al mercat en algun moment d’aquest proper estiu.

 

Copyright (c) 2013 www.imatica.org
Tots els drets reservats. Es permet la lliure reproducció del titular de la notícia, així com la citació de la URL dins del servidor www.imatica.org sota qualsevol circumstància, però sense reproduir total o parcialment cap altra part del text sense l’autorització explícita per part de l’autor o el mitjà

Guillem Alsina
Etiquetes: