Intel retallarà personal

Compartir

Uns resultats econòmics no tan bons com es podria esperar, producte de la baixada en les vendes de portàtils i sobretaules que s’enfronten ara a l’amenaça dels tablets, han motivat la decisió de reduir en un 5% la força laboral de la companyia.

Intel no ha sabut/pogut seduir públic i fabricants amb els seus tablets

Intel no ha sabut/pogut seduir públic i fabricants amb els seus tablets

La fabricant nord-americana de semiconductors ha donat a conèixer que retallarà en més de 5.000 treballadors la seva força laboral, que actualment ronda els 107.000.

La mesura ha estat presa per la multinacional després d’uns resultats financers del quart trimestre de 2013 que denoten una davallada dels ingressos deguda al descens en les vendes de PCs, segment tocat pels tablets lleugers en els quals domina l’arquitectura ARM.

Precisament, la poca penetració d’Intel en tablets i smartphones no ha permès a la companyia maquillar aquest resultat. A més, la tendència no és quelcom puntual, i s’espera que en el futur les tauletes tàctils guanyin encara més terreny als tradicionals ordinadors portàtils i sobretaula.

A l’horitzó planeja també l’entrada amb força de la mateixa ARM en el segment de portàtils ultralleugers i, fins i tot, d’ordinadors de sobretaula, en ambdós casos màquines equipades amb Android i que podrien restar encara més mercat a la californiana.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: