Internauta! Mozilla et necessita!

Compartir

CibersocietatEscriptors, programadors, dissenyadors,… com una crida a files, la Fundació Mozilla espera reclutar tota mena de perfils per a la seva iniciativa Mozilla Service Week, en el marc de la qual els voluntaris que es presentin oferiran serveis a la comunitat relacionats amb les noves tecnologies, com ara ensenyar als internautes a crear el seu propi bloc o muntar una xarxa WiFi en un centre cultural.

Guillem Alsina (guillem@imatica.org) – Tothom hauria de tenir l’oportunitat de saber utilitzar Internet, d’accedir-hi de forma senzilla i de gaudir d’una bona experiència en línia, segons diuen des de Mozilla, afirmació amb la que crec no s’hi pot estar més d’acord. La nova iniciativa llançada per aquesta associació pretén trobar usuaris amb talent -independentment del seu nivell de preparació- per a escriure, dissenyar, programar, etc. En definitiva busquen perfils en totes les àrees que rodegen al món d’Internet i que puguin aportar valor a la comunitat i fomentar l’ús de les noves tecnologies entre les persones.

Mozilla està reclutantAlgunes de les idees que dóna Mozilla per a participar en aquesta iniciativa són: ensenyar a gent gran el funcionament de la Xarxa, mostrar a una organització sense ànim de lucre com augmentar el nombre de persones que la recolzen emprant les xarxes socials i el networking, o escriure documentació que mostri com utilitzar diverses tecnologies noves d’Internet. La donació d’equips informàtics obsolets a entitats sense ànim de lucre per tal que puguin ser reutilitzats i tinguin així més vida útil, també és un punt considerat en el que ja s’ha batejat com a Mozilla Service Week.

Les persones que vegin amb bons ulls aquest voluntariat ja poden començar a allistar-se en el lloc web que Mozilla ha preparat a tal efecte, així com aquelles persones que necessitin ajuda en algun aspecte relacionat amb la Xarxa de xarxes, poden començar també a sol·licitar-la en el mateix lloc. D’aquesta manera, es poden gestionar les ajudes directament amb aquells qui les necessitin, optimitzant els recursos i esforços.

Entre el 14 i el 21 de setembre d’enguany, tenim una cita amb la Mozilla Service Week.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)