Internet Explorer es recupera circumstancialment?

Compartir

El browser de Microsoft és l’únic que va créixer lleugerament aquest passat mes de març, mentre tots els altres van baixar.

De moment, l'IE aguanta

De moment, l'IE aguanta

Un 0,9% va créixer la presència del navegador web Internet Explorer a nivell global al març, mentre la resta dels seus contendents (Firefox, Chrome,Safari, Opera) van baixar unes poques centèsimes en el mateix període, segons indiquen les estadístiques mensuals presentades per Net Applications.

L’IE encadena així tres mesos de creixement continuat, esperonats sobretot pel ràpid èxit de la versió 9.0 d’aquest browser i, probablement també, per l’expectació generada per les previews de Windows 8, que han portat a la companyia unes bones crítiques que feia temps que no es deixaven sentir a Internet. Fins i tot el Chrome de Google, l’empenta del qual semblava imparable, s’ha vist frenat en els darrers tres mesos.

Queda per veure si el mercat s’està estabilitzant per una llarga temporada, o bé ens trobem només davant d’una situació circumstancial. El que si sembla segur és que, de seguir la situació més o menys com està anant fins ara, Mozilla ho té complicat per impedir que Chrome sobrepassi el Firefox traient-li la segona plaça de la llista.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: