Nokia: L’iPhone és avorrit i Android és complicat

Compartir

Nokia ha entrat a la guerra entre iOS i Android. En una entrevista a Niels Munksgaard, director de Nokia, va declarar que els més joves estàn cansats dels seus telèfons amb iOS i dispositius amb Android i prefereixen innovar amb Windows Phone.

Segons aquesta entrevista a Niels Munksgaard, director de Nokia, l’empresa no té perque preocupar-se de la resta de la competència ja que els més joves no estàn interessats en comprar-se l’iPhone per ser avorrit i molt menys un telèfon amb Android ja que, assegura, és massa complicat per al que busquen avui en dia.

“El que veiem és que els joves estàn més o menys farts dels iPhones. Tothom té l’iPhone. A més, molts no estan satisfets amb la complexitat d’Android i la manca de seguretat. Per tant, es veu cada cop més que el jovent que vol estar a l’avantguarda i provar alguna cosa nova es dirigeixen a la plataforma de telefonia Windows”

Nosaltres no volem entrar en aquest debat que pot generar moltes sortides. Què en penseu vosaltres sobre aquestes declaracions dins de la guerra entre Android, iOS i Windows Phone?. Primer de tot, Windows Phone participa a la guerra? 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: