ISACA ens il·lustra sobre la visió empresarial del cloud computing

Compartir

Serà a Barcelona el proper dia 5 de novembre, i comptarà amb la participació de  Josep Lluís Colom, Director de Sistemes i Consultoria a ANTARA INFORMATIC.

El cloud computing o computació en el núvol és una de les tendències que ja fa temps que han entrat amb força en el món de la informàtica i que es preveu que continuaran donant guerra al llarg dels propers mesos i anys. El pas del departament d’informàtica tradicional, amb els riscos del desplegament de nou programari i noves versions, a emprar el programari com a servei i guardar les dades de manera que siguin accessibles des de qualsevol lloc del món i no en un ordinador en concret, ha estat lògic.

I com que el món empresarial és el primer i principal interessat en conèixer els avantatges del cloud computing o computació en el núvol, el capítol de Barcelona d’ISACA (Information Systems Audit and Control Association) organitza el proper dimarts dia 5 la sessió formativa “Cloud Computing: Una visió empresarial“.

La seu que acollirà aquesta jornada serà la del CTTI (Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya) a l’Hospitalet del Llobregat, en una àrea molt vinculada amb les noves tecnologies ja que es troba tot just al davant de les instal·lacions firals que al febrer van acollir el Mobile World Congress, i fa poques setmanes l’VMworld.

La sessió començarà a les 16:00 amb la cinquena píndola de COBIT5. A les 16:30 la xerrada Cloud Computing: Una visió empresarial, a càrrec de Josep Lluís Colom, Director de Sistemes i Consultoria a ANTARA INFORMATIC. I, finalment, de 18:00 a 19:00, es realitzarà una mica de networking entre els assistents i els organitzadors.

L’assistència a aquest esdeveniment és gratuïta per als socis d’ISACA, mentre que els no socis hauran de pagar 50 €. Cal confirmar abans del dilluns dia 4, i podeu obtenir-ne més informació a través de l’adreça de correu info@isacabcn.org.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: