Ja disponible l’aplicació oficial del CES 2012 per Android i iOS

Compartir

Nosaltres anem fent les maletes, de fet en Guillem ja està a prop de Las Vegas per aportar tot el que pugui del CES 2012. De moment ja podem descarregar l’aplicació oficial per a Android i iOS

Nosaltres ja estem preparats, i tu? Falten pocs dies per l’inici del primer congrés internacional del 2012 i ja està tot preparat. Les aplicacions pels principals dispositius ja estan per descarregar i nosaltres t’ho expliquem.

Ja que si no pot ser-hi, com si hi fossis. Des de www.imatica.org tenim un enviat especial, en Guillem Alsina, a l’esdeveniment de Las Vegas. Que des d’allí aportarà cadascun dels detalls que succeeixin a la fira més gran d’Estats Units. Hem habilitat la pàgina web  especial per l’esdevenient.

Aquest any la fira està aixecant molta expectativa perquè s’espera veure els terminals amb Windows Phone, els nous Android com el Sony Experia Ion o el primer telèfon amb Intel Medfield.

Nosaltres us deixem els dos enllaços per les aplicacions tant per Android com per iOS. Esperem que ens llegiu durant la fira com heu fet fins ara. Qualsevol cosa podeu contactar amb nosaltres via Facebook o Twitter.

Aplicació per dispositius amb Android

Aplicació per dispositius amb iOS

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: