Ja disponible tràiler oficial de GTA V

Compartir

Avui, 29 d’agost a les 17:00 hores, ha estat publicat el tràiler oficial de Grand Theft Auto V, a l’interior de la notícia teniu l’enllaç.

Potser es fa repetitiu dir-ho, però cada vegada falta menys perquè surti al mercat el títol que es podria dir és el més esperat de l’any, Grand Theft Auto V. És probable que es faci repetitiu perquè la situació obliga a dir-ho, perquè cada vegada que veiem imatges de GTA V se’ns posen els pèls de punta i ens entren més i més ganes que arribi, imaginant el que podrem fer a Los Santos, imaginant quines històries ens ofereixen, com farem servir a Franklin, Michael i Trevor. A continuació podeu llegir la nota de premsa i veure el vídeo, amb subtítols en espanyol.

Los Santos, una extensa i assolellada metròpolis plena de gurus d’autoajuda, aspirants a estrelles i famosos en decadència, al seu dia l’enveja del món occidental, lluita ara per mantenir-se en una era d’incertesa econòmica i “realities” barats. Enmig de la confusió, tres criminals molt diferents remenen les seves probabilitats de supervivència i d’èxit: Franklin, un estafador de carrer a la recerca d’oportunitats de veritat i diners seriós; Michael, professional exconvicte, el retir no és tan prometedor com ell hagués esperat; i Trevor, un maníac violent motivat per la possibilitat de trobar drogues barates i el proper atracament important. Esgotades les opcions, aquesta banda ho arriscarà tot en una sèrie d’atrevits i perillosos atracaments que marcaran les seves vides.

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: