Ja és possible provar Firefox OS

Compartir

Sota el nom genèric de la tecnologia que empra, Boot 2 Gecko, la nova plataforma de programari de Mozilla ja es pot provar en un PC.

Tot i que encara es desconeix el potencial que amaga i quin lloc ocuparà entre les plataformes per a smartphones que es reparteixen actualment el mercat, Firefox OS ha començat el seu camíamb gran suport per part de les operadores. I, per tal que comencem a fer boca, ara ens arriben les seves primeres nightly builds basades en la tecnologia que equipa la nova plataforma i que, de manera genèrica, es coneix amb el nom Boot 2 Gecko.

Aquest programari s’ha posat a disposició de qualsevol usuari a través dels servidors d’FTP de Mozilla. Però la tasca de fer-lo funcionar no és trivial, doncs es necessita obtenir alguns components i configurar-los adequadament. Res que no es pugui fer sense una certa dosi de meticulositat i paciència.

Boot 2 Gecko pot ser provat en qualsevol PC amb Windows, GNU/Linux i Mac OS X, i el que podem veure és poc més que la interfície d’usuari, alguns serveis i aplicacions.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: