Ja es pot accedir als comptes de correu de Windows Live a través de POP3

Compartir

Windows LiveAquesta funcionalitat es troba disponible per a una sèrie de països i s’anirà ampliant posteriorment a la resta dels què tenen disponibles els serveis en línia de Microsoft.


Redacció – La companyia de Redmond està activant paulatinament l’accés als comptes de correu electrònic del servei Live (Hotmail) via POP3, un estàndard d’intercanvi de correu entre un programa client i un servidor de correu electrònic. Anteriorment, Hotmail havia permès la descàrrega dels missatges mitjançant aquest protocol, però aquesta funcionalitat s’havia deshabilitat a posteriori.

De moment, aquesta funcionalitat està disponible al Regne Unit, Estats Units, Països Baixos, Austràlia, Japó, Estat Espanyol, Canadà, Alemanya i Itàlia, i s’anirà afegint als altres països al llarg dels propers mesos.

Gràcies al suport POP3, els usuaris podran accedir i descarregar els seus missatges des de qualsevol programa client de correu electrònic que tingui també suport per a aquest protocol, la majoria avui en dia. Per exemple, un usuari que disposi d’Outlook sobre Windows o fins i tot qui utilitzi Mozilla Thunderbird sobre Linux, podrà descarregar tots els seus missatges del seu compte de correu Windows Live Hotmail i tenir-los a la seva disposició fora de línia.

També des d’un telèfon mòbil, emprant Symbian, Windows Mobile o fins i tot des de l’iPhone es podrà accedir als comptes de Hotmail.

Guillem Alsina