Ja no queden unitats en pre-reserva del Nou iPad!

Compartir

Apple no para de sorprendre. Les unitats que tenia destinades a la pre-reserva del Nou iPad presentat la setmana passada, han superat el previst. Ja no queden unitats. Quina serà la xifra a la que arribarà la poma mossegada?

Apple acaba de confirmar que la pre-reserva del nou iPad s’ha finalitzat per falta d’existència. L’empresa de la poma mossegada torna a batre el rècord que tenia amb l’iPad 1 i l’iPad 2. Un cop més s’ha superat i de quina manera. Als Estats Units ja no queden existències de cap model del nou iPad, la resposta dels clients ha estat excepcional un cop més.

La resposta del client per al nou iPad ha estat fora de sèrie i la quantitat disponible per a pre-comanda ha estat comprada“, va dir a la publicació d’Apple en un comunicat.”Els clients poden seguir per ordenar en línia i rebre una data estimada de lliurament“.

El primer iPad va vendre 300.000 unitats el primer dia i l’iPad 2 va vendre fins a 500.000 unitats durant el primer cap de setmana. Serà interessant saber com efectua la seva sortida el nou iPad d’Apple.

Més informació sobre el Nou iPad i el nou Apple TV a les entrades especials que us vam oferir el mateix dia de la seva presentació.

Font oficial – thenextweb

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: