Ja tenim data oficial de sortida pel Grand Theft Auto V

Compartir

Tenim bones i males notícies per donar-vos respecte a un dels jocs més esperats de l’any 2013 per a consoles Xbox 360 i PlayStation 3: ja hi ha data oficial de llançament per Grand Theft Auto V, però amb varis mesos d’endarreriment.

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

Així ho ha anunciat avui Rockstar Games en nota de premsa. Tenint present que la data principal aproximada de sortida era per la primavera de 2013, avui han anunciat la data oficial, que serà el 17 de setembre de 2013. A la nota de premsa, però, no anuncien res sobre una suposada sortida del joc per versió PC, tal com deien darrerament alguns rumors.

El motiu que dona la companyia és que per arribar a completar i polir un projecte tant gran com el que representa aquest joc, necessitaran més temps del que en un principi pensaven. Com podeu imaginar, a molts usuaris de la xarxa aquesta notícia no els ha agradat gens ni mica, i han atacat directament a la companyía, acusant-los de mentir en la primera data que van donar.

Sigui com sigui, tocarà esperar uns quants mesos més, doncs, i es que Grand Theft Auto V es presenta com un dels més grans i esperats llançaments de l’any gràcies a l’èxit de la saga, les imatges que n’hem vist fins ara, i a les promeses de la seva desenvolupadora: “el món obert més gran, més dinàmic i més divers que Rockstar Games hagi creat, combina narrativa i jugabilitat d’una nova forma, amb els jugadors entrant i sortint de les vides dels tres protagonistes del joc, vivint totes les cares de l’entrellaçada història del joc”. La veritat es que promet, i molt. Ja el teniu reservat? Què penseu fer el proper 17 de setembre de 2013?

Pels que encara no hagueu tingut oportunitat de veure’l, aquí teniu els dos trailers que han sortit fins ara sobre aquest joc.

Primer trailer oficial Grand Theft Auto V

Segon trailer oficial Grand Theft Auto V

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: