Ja tenim data per als nous Megaupload i Megabox

Compartir

El polèmic Kim Dotcom ha donat a conèixer la data de sortida de les seves noves iniciatives a través de Twitter.

L'anunci de Kim Dotcom a travès del seu compte de Twitter, @kimdotcom

L’anunci de Kim Dotcom a travès del seu compte de Twitter, @kimdotcom

El fundador de Megaupload, Kim Dotcom, ha anunciat que la nova versió del seu polèmic servei serà llançada el proper 19 de gener, just 1 any després de la desconnexió del Megaupload original. Com sabreu, el passat 19 de gener de 2012, l’FBI va desconnectar els servidors de Megaupload i va detenir Kim Dotcom i els seus col·laboradors.

El nou Megaupload pretén dur els continguts al núvol i protegir-los mitjançant un sistema de xifrat en el que els propietaris seran els únics responsables del que pugin. És a dir, cada usuari utilitzarà el servei com un contenidor en el qual tindrà les seves pròpies claus i l’empresa no podrà saber què conté cada compte d’usuari. Per tant, la companyia no es fa responsable del que hi pugui haver en els arxius.

Per la seva banda, Megabox serà un servei que tindrà una funcionalitat semblant a Spotify però amb tocs d’iTunes, és a dir que aquest oferirà streaming de música però totalment gratis. L’avantatge d’aquest lloc serà que qualsevol usuari podrà tenir accés a una enorme quantitat de música de tots els artistes a nivell mundial.

El vinent 19 de gener a la mansió de Kim Dotcom a nova Zelanda, es farà una roda de premsa per anunciar el llançament de MEGA. A continuació uns vídeos sobre Megabox i la seva funcionalitat.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: