Ja tenim els finalistes dels Premis Blocs Catalunya

Compartir

STIC facilita la llista dels finalistes als Premis Blocs Catalunya, entre els quals s’hi troba aquest mateix rotatiu.

Aquest passat dimarts dia 10, l’actualitat informativa lligada a les noves tecnologies va quedar eclipsada per un fet, l’anunciada keynote d’Apple, en la qual va presentar dos nous models d’iPhone. Ahir, i amb la celebració de la diada, la resta de la informació relativa a les noves tecnologies va quedar arraconada en un segon terme.

El mateix dimarts al matí, l’associació STIC.cat va presentar el llistat dels finalistes de la sisena edició dels Premis Blogs Catalunya, els guardons que distingeixen cada any els millors blogs escrits totalment o parcial en català repartits en diverses categories.

El període de votacions populars (obert a tots els internautes previ registre al lloc web de STIC) havia acabat la matinada de l’1 al 2 de setembre. Un cop clos aquest procés, els cinc blogs més votats en cadascuna de les subcategories existents han passat a la fase final, igual que en l’edició de l’any passat.

Després d’haver assajat diferents sistemes de votació i formes de celebrar la fase final al llarg d’aquests anys, sembla que STIC es troba còmoda amb el format al qual ha arribat enguany.

En les subcategories en les quals no hi ha hagut prou quòrum per arribar als cinc blogs presentats, s’ha acabat declarant deserta. Dels cinc finalistes, només un s’endurà el guardó per a cada subcategoria.

Per a enguany, els guardons físics abandonen el format que van prendre l’any passat, en forma de disseny en paper que representava l’esborrany de l’escultura que s’havia lliurat en les edicions anteriors.

La categoria TIC

En la categoria de Tecnologies de la Informació i la Comunicació, els finalistes per subcategoria són:

Personal

Professional

Corporatiu

Destacar que tots els blogs guanyadors l’any passat en les respectives subcategories de la categoria TIC, repeteixen a la final, i que aquest rotatiu també s’ha classificat, malgrat que amb l’antic nom que ha ostentat fins fa uns pocs mesos: www.imatica.org Països Catalans.

Els guanyadors d’aquesta edició es coneixeran el proper dissabte dia 28 de setembre, en una cerimònia que es celebrarà a Granollers en el marc de la Catosfera, l’aplec anual de la blogosfera catalana amb el qual enguany STIC i els Premis Blocs han decidit ajuntar forces.

Pel que fa a nosaltres, agraïm als nostres lectors la confiança que ens han dipositat i de la qual esperem continuar essent-ne dignes cada dia amb la nostra feina.

Part o tot l’equip d’El Mur Tecnològic -depenent de les disponibilitats- estarà a Granollers el 28, pel què si voleu trobar-vos amb nosaltres, poseu-vos en contacte a través de l’adreça de correu imatica@imatica.org .

Moltes mercès a tots!

Nota: el llistat complet de tots els finalistes en totes les categories es pot consultar aquí.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: