Jailbreak iOS 5.0.1 untethered disponible per a iPhone 4 i iPad 1

Compartir

El desenvolupador Pod2g ha entregat la versió finalitzada del Jailbreak untethered de l’iOS 5.0.1 de moment per a processadors A4 com els que munten l’iPhone 4 i l’iPad1.

Ahir, per fi, el desenvolupador Pod2g va entregar i publicar el jailbreak untethered a la versió 5.0.1 tant esperada per la comunitat d’usuaris que utilitza aquesta branca per poder personalitzar i fer explotar la veritable força de l’iPhone o de qualsevol dispositiu d’Apple.

Els terminals que de moment suporten aquesta nova versió de Jailbreak són:

  • iPhone 4
  • iPhone 3GS
  • iPod Touch 4G
  • iPod Touch 3G
  • iPad
  • Apple TV

Podeu descarregar i fer el jailbreak als vostres dispositius de la mateixa manera que sempre, i podeu descarregar des dels enllaços següents

Descarregar Redsn0w 0.9.10b1 per a Windows
Descarregar Redsnow 0.9.10b1 per a Mac
Descarregar iOS 5.0.1 IPSW Firmware per a tots els dispositius
Descarregar iTunes 10.5.1

També cal dir que hi ha dues maneres de fer el jailbreak untethered. Si ja disposàvem de jailbreak tethered és molt més fàcil.

Anem a Cydia i descarreguem “Corona 5.0.1 Untether” del repositori de BigBoss i l’instal·lem automàticament. Ens demanarà que reiniciem el dispositiu i ja tindrem el nostre iPhone, iPad, iPod o Apple TV amb el jailbreak untethered amb la versió 5.0.1 gràcies a pod2g, Chronic Dev Team i Greenpoison

 

L’altra manera, també la més tipica i utilitzada per la gran majoria és la de sempre: descarregar Redsn0w i seguir les següents passes amb molta tranquilitat. Si no, no funcionarà.

Descarregar depenent del sistema que tinguem:

Download Redsn0w 0.9.10b1 per a Windows
Download Redsnow 0.9.10b1 per a Mac

Seguidament, si ho tenim tot correcte (i, si no, tenim enllaços a la part superior) podem seguir amb el procés.

El primer pas és obrir el programa i prémer “Jailbreak”,

Seguidament ens apareix el següent i només apretem i seleccionem “Install Cydia” que és el que volem

I per últim ens explica com fer per a què el terminal es fiqui en mode DFU (per a què el programa pugui instal·lar Cydia a l’interior de l’iPhone, iPad o dispositius Apple)

Després de seguir les passes indicades, s’hauria de reiniciar el dispositiu automàticament i instal·lar unes quantes coses de manera automàtica. Aixì doncs, tindríem el nostre dispositiu amb iOS 5.0.1 amb jailbreak untethered.

Més informació: Bloc pod2g

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: