Jailbreak iPad 2 i iPhone4S, aquest cap de setmana!

Compartir

Ja està confirmat, el Jailbreak per l’iPad 2 i l’iPhone 4S serà real aquest cap de setmana. El desenvolupador del forat per l’iPhone 4 i dispositius amb processador A4, ha aconseguit pels següents, A5.

Doncs per fí, al final de tot tindrem un any 2012 perfecte. Els desenvolupadors de forats per l’iOS estan que ho trenquen. Pod2g ha anunciat que aquest cap de setmana tindrem la versió alliberada del jailbreak per l’iPad 2 i l’iPhone 4S, tots dos portadors del nou processador A5 d’Apple. Un xip diferent que fa la feina seva més dificil però no impossible.

El responsable de tanta alegria és un tweet del creador de l’últim jailbreak, Pod2g anunciant l’arribada aquest cap de setmana de l’alliberació.

Nosaltres us vam explicar com fer el “jailbreak” o obtenir aplicacions que no estàn disponibles a l’App Store  amb l’iPhone 4 i iPad 1 farà uns dies i ara serà real amb la gamma més nova de la casa Apple.

Ara només toca esperar, estigueu pendents de la nostra pàgina web, Twitter i Facebook. Esperem que puguem gaudir i explotar la força real dels dispositius de la poma mossegada.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: