Jolla torna a canviar de CEO

Compartir

Marc Dilon deixa el càrrec en favor de Tomi Pienimäki, qui procedeix del món de la logística.

SDK de Sailfish OS

Amb el nou sistema Sailfish en el forn i a punt de llançar un terminal durant aquest mes de maig com apunten molts mitjans, la cúpula directiva de Jolla torna a canviar.

El passat mes d’octubre Jussi Hurmola deixava el càrrec de CEO i era rellevat per Marc Dilon qui al seu torn ha renunciat a aquest càrrec per exercir el rol de cap de desenvolupament de programari. El seu lloc l’ocuparà Tomi Pienimäki, un ex-director de la companyia logística finladesa Itella Corporation.

Pienimäki va afirmar que “Jolla és una gran companyia amb un futur emocionant i prometedor. Sincerament crec que podem fer una diferència i portar quelcom únic als consumidors. La meva tasca és escoltar molt de prop els nostres clients i desenvolupar encara més la xarxa de col·laboració. També vull assegurar que el nostre equip es pot concentrar plenament en la tasca més important: que el primer dispositiu estigui en el mercat aquest any”.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: