JournE Touch, el centre d’oci digital per a tota la família

Compartir

MaquinariEs tracta d’un nou dispositiu amb pantalla tàctil, de fàcil accés a serveis basats en Internet i a xarxes socials.

Nota de premsa – Toshiba Europe ha presentat a la fira IFA, el nou JournE touch, un Tablet PC amb pantalla de 7”, amb connexió sense fils i pantalla tàctil. El seu ús simple permet als usuaris navegar per Internet i descarregar continguts digitals emprant únicament un dit, a qualsevol lloc amb accés a Internet.

Aquest nou dispositiu estarà disponible en el Mercat durant el quart trimestre de 2009 a la regió EMEA.

Un centre de comunicació per a tota la família

Segons Margarita Guirao, Responsable d’Opcions i Perifèrics de Toshiba Espanya, “amb el llançament del JournE touch, Toshiba entra en el nou mercat dels dispositius multimèdia portàtils a casa. Aquest dispositiu permet compartir informació, intercanviar arxius i entretenir-se des de qualsevol lloc amb accés a la Xarxa”.

Fàcil i ràpid accés al món dels serveis en línia

El JournE touch és un extraordinari i innovador dispositiu, i estem encantats de pensar en les formes i en els llocs en què els usuaris podran interactuar i participar amb YouTube”, comenta Francisco Varela, Gerent de Desenvolupament de l’Associació Estratègica de YouTube, amb seu a San Bruno, Califòrnia, (EE.UU).

El JournE Touch garanteix l’accés a YouTube d’una manera ràpida i senzilla a través de la xarxa sense fils WLAN assegurant informació i entreteniment.

 • YouTube: és la plataforma més usada pels internautes per a pujar i compartir vídeos fàcilment

 • Acetrax: servei de vídeo sota demanda amb possibilitat de descàrrega i de streaming (veure un vídeo sense necessitat de descarregar-lo a l’ordinador)

 • FrameChannel: permet a l’usuari triar entre diferents proveïdors de contingut per a després descarregar-ho en el seu JournE (TVs, MIDs…).

 • Picasa: organitza fotos personals dels usuaris a través d’una plataforma en línia amb possibilitat de compartir-les amb familiars i amics.

 • Flickr: s’usa per a compartir fotos

 • MSN Messenger: xats de veu i missatges

 • RSS: manté l’usuari informat a través de notícies (esports, borsa, temps…)

Compartir contingut en una TV

El nou JournE touch ve amb un port USB i una connexió HDMI que permet connectar l’equip amb un televisor o un portàtil i poder així visualitzar el contingut en una pantalla més gran.

Per a Rolf Uwe Placzek, CEO d’Acetrax, “sens cap mena de dubte una de les característiques més importants del nou JournE touch és la seva capacitat de portar els serveis interactius com el vídeo sota comanda no només a la mà de les persones, sinó també a la pantalla del televisor de les seves llars”.

Informació i diversió a la punta del vostre dit

Amb una pantalla LCD de 7” (17,78 cm) 16:9 i retroil·luminació LED, el JournE Touch disposa d’una pantalla tàctil i teclat digital. Aquest nou dispositiu de Toshiba es pot, a més, personalitzar, ja que els usuaris poden afegir fàcilment aplicacions, canviar icones o afegir nous enllaços a les plataformes online preferides.

Les seves mides són de 189 mm d’ample x 133.6 mm de profunditat x 14 mm d’alçada. Disposa d’una bateria de polímer de liti que pot durar fins a 14 hores, temps suficient per a reproduir música. Mentre, per a la reproducció de vídeos o la navegació per la xarxa el temps es limita a dues hores. Igualment, posseeix una memòria interna d’1 GB que es pot ampliar amb una tarja SD fins a 32 GB.

El JournE Touch de Toshiba

Principals característiques tècniques

El JournE touch és un dispositiu que actua com a centre de comunicació i oci per a tota la família

 • Fàcil accés a Internet i a les xarxes socials com YouTube, Acetrax or MSN Messenger

 • Wi-Fi 802.11 b/g integrat, suporta WEP, WPA. WPA2

 • Mides: 189mm (w) x 133.6mm (d) x 14mm (h) amb un pes de tan sols 450g

 • Pantalla tàctil TFT de 7‘‘ touch amb retroil·lumincació LED

 • Brillantor: typ. 250 cd/m2, Contrast: typ. 300:1

 • Suporta els següents formats: imatge: JPEG; àudio, MP3, WMA, vídeo: MPEG 4, H.264, DivX, WMV

 • Windows CE 6.0 Pro amb Internet Explorer i Windows Multimedia Player 9.0

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)