Jquery 2.0 no tindrà suport per a les versions velles d’IE

Compartir

Segons els seus desenvolupadors, deixaran de donar suport als Internet Explorer 6, 7 i 8.

jQuery

En una nota en el blog per a desenvolupadors en el qual anuncien noves versions del famós Framework per al 2013, els responsables han donat a conèixer quines seran les versions de Jquery per a l’any vinent. Concretament, aquestes seran les 1.9 i 2.0, i aquesta darrera no serà compatible amb el navegador web Internet Explorer de Microsoft en les seves versions 6, 7 i 8 les quals ja estan considerades obsoletes.

Segons l’equip de jQuery, les versions 1.9 i 2.0 seran intercanviables pel que fa al conjunt de les APIs que admeten, de manera que aquells que necessitin suport per a les versions d’IE abans esmentades podran triar jQuery 1.9, i aquells que no necessitin treballar amb aquests navegadores podran optar per qualsevol de les dues.

Actualment Jquery està en la seva versió 1.7 mentre se n’està testejant la 1.8.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: