Kaspersky Lab llança antivirus per a Mac

Compartir

MacTot i que els “maquers” poden no ser-ne conscients, hi ha perills que amenacen als seus ordinadors, i que van més enllà dels virus als què tan s’han acostumat en altres plataformes. Kaspersky llença la seva solució, precisament pensant en aquests usuaris.

Nota de premsa – Kaspersky Lab ha anunciat el llançament d’un nou producte que protegeix els ordinadors Macintosh enfront del malware. Kaspersky Anti-virus per a Mac està basat en el motor antivirus de Kaspersky Lab, que incrementa la velocitat d’escaneig del sistema gràcies a un processament millorat d’objectes i a l’ús optimitzat dels recursos del sistema. La solució reforça la seguretat proporcionada per Apple i ofereix una plataforma per afegir mòduls addicionals de seguretat segons vagin apareixent noves amenaces.

El nou producte per a Mac OS X (versions 10.4.11 i superiors) ha estat dissenyat per a protegir les xarxes domèstiques i corporatives enfront d’amenaces multiplataforma. Kaspersky Antivirus per a Mac no només protegeix enfront de virus, troians i cucs; a més, protegeix enfront dels mateixos tipus d’amenaces per als sistemes operatius Windows i Linux, prevenint l’ús de Mac com a via per distribuir malware.

El llançament de Mac OS X va fer que la interacció entre ordinadors fos considerablement més fàcil, i els Mac s’han convertit en part de moltes xarxes corporatives i domèstiques”, ha comentat Alfonso Ramírez, director de Retail de Kaspersky Lab. “Aquestes màquines, sense protecció, actuen com a portes obertes a través de les quals els programes maliciosos poden penetrar en qualsevol ordinador que pertanyi a la xarxa. Per a algunes organitzacions això podria suposar desenes de milers de màquines afectades i pèrdues econòmiques significatives”.

L’èxit d’Apple s’ha vist reflectit en un interès creixent per part dels cibercriminals. Durant els darrers 9 mesos hem vist un augment molt ràpid en amenaces per a Mac, que s’han fet molt populars en la comunitat Apple”, continua Ramírez. “Apple ha realitzat una bona feina protegint als seus usuaris enfront d’un nombre limitat d’amenaces. Com a líder en programari de seguretat, Kaspersky Lab pot reforçar considerablement les defenses d’un Mac. És la nostra tasca entendre les tècniques dels cibercriminals i protegir als nostres usuaris. I som molt bons en això”.

Actualitzacions de seguretat automàtiques cada hora per a una protecció total

El nou producte de Kaspersky Lab té accés a la base de dades globals de la companyia, que inclou informació sobre més de 20 milions de programes maliciosos per a diferents plataformes. Les bases antivirus de Kaspersky antivirus per a Mac s’actualitzen cada hora, igual que les dels productes per a Windows i Unix.

Kaspersky antivirus per a Mac escaneja arxius i correus electrònics descarregats d’Internet en temps real. El nou producte també és excepcional per l’ús distribuït dels recursos del sistema: quan l’activitat de l’usuari augmenta, l’escànner antivirus perd la prioritat, oferint a l’usuari accés complet als recursos de l’ordinador i augmentant el rendiment de les aplicacions quan s’escaneja.

Interfície al més pur estil Mac

Kaspersky Lab ha dissenyat el seu nou producte amb un interfície que té el familiar estil de Mac, per la qual cosa és molt fàcil d’instal·lar i configurar tant per a usuaris principiants com per a usuaris amb experiència. La informació sobre l’estat de la protecció i les accions a prendre per part de l’usuari es presenten en un format gràfic fàcil d’entendre. El nou producte inclou un mode automàtic, per a què el programa prengui les decisions de forma autònoma sense necessitat de molestar a l’usuari amb preguntes innecessàries.

Requisits del sistema

Kaspersky antivirus per a Mac ha estat especialment dissenyat per satisfer les necessitats d’aquest sistema operatiu, oferint compatibilitat total amb totes les versions del Mac OS X, des de la versió 10.4.11 en endavant. Altres requisits tècnics inclouen: ordinador Macintosh amb processador Intel, 512 MB disponibles de RAM i 80 MB disponibles d’espai en el disc dur.

Preu i disponibilitat

Kaspersky antivirus està disponible a un preu recomanat de 39,95€.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)