Kim Dotcom deixa Mega per l’activisme polític

Compartir

El polèmic personatge segueix el camí de Julian Assange i deixa el servei en línia que va crear per centrar-se en el món de la política i les accions legals.

El polèmic Kim “Dotcom” Schmitz ha anunciat que abandona la seva creació, MEGA, i a partir d’ara es centrarà en defensar les accions legals que té pendents, crearà una formació política a Nova Zelanda, i restringirà la seva activitat en noves tecnologies al nou servei de música que vol llançar. Dotcom deixa la seva creació en mans del nou CEO Vikram Kumar, del que ha dit que “MEGA no pot estar en millors mans que les de Vikram”.

A tot això, Schmitz va anunciar que està creant des de ja fa molts mesos un servei de streaming de música i que encara no se sap ni data ni nom, ja que finalment no s’anomenaria MEGABOX si no Baboom. També va indicar que aquesta iniciativa no serà només seva, si no compartida amb diversos empresaris d’Internet, i promet que sortirà a la llum ja que té a vint-i-dos programadors treballant en això.

Les ambicions polítiques de Dotcom passen per la creació d’una nova formació política que concorrerà a les eleccions de Nova Zelanda en el 2014, en un moviment semblant al què també ja va fer fa uns mesos Julian Assange, el també polèmic fundador de Wikileaks.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: