Kim Dotcom llançarà Megabox

Compartir

El fundador de Megaupload pretén llançar-se a una nova aventura en breu.

Com sabeu Kim “Dotcom” Schmitz, fou arrestat el passat mes de gener per violar la llei de propietat intel·lectual pel seu servei d’emmagatzemament online Megaupload, en el qual els usuaris emmagatzemaven, entre continguts legals propis, també altres de protegits per drets de propietat intel·lectual i copyright, majoritàriament pel·lícules.

Doncs bé ara sembla que el peculiar personatge (del qual les seves excentricitats són àmpliament conegudes) vol tornar a la càrrega amb el seu nou projecte anomenat Megabox. I us preguntareu què és?

Megabox és un altre servei en línia de venda de música que pretén pagar als artistes per a què donin a conèixer els seus treballs al marge de les discogràfiques. És a dir, els artistes es quedaran el 90% dels ingressos per mitjà d’un sistema de gestió de publicitat anomenat Megakey. Aquests beneficis s’afegirien al pagament inicial per pujar les seves creacions al servei.

Es desconeix quan serà llançat però sabem que té un recolzament sorprenent, el de Steve Wozniak (co-fundador d’Apple), que amb l’Electronic Frontier Foundation ajuda als usuaris a recuperar arxius que estaven pujats a Megaupload.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: