Kindle Fire ja a la venta per 200 dòlars

Compartir

Amazon ha fet el tret de sortida del seu tablet. Kindle Fire ja està a la venta des del seu portal a un preu de 200 dòlars, tindrà èxit o no, però és una gran aposta de la casa de ventes més famosa del món.

Amazon ha començat a distribuir la seva tablet entre els consumidors que ja l’havien comprat en el temps de reserva i els que la sol·licitin ara mateix. El preu de 199 dòlars és el principal reclam, però serà tot bonic per 200 dòlars o ens amaga alguna cosa aquest misteriós tablet? Esperem que rendeixi per els requisits dels usuaris si no acabarà com la gran majoria de tablets amb Android, al prestatge del centre comercial o botiga.

El Kindle Fire d’Amazon ja està disponible per tot el món a través de la web de la companyia. Els cosumidors que l’havien reservat a la preventa ja l’estàn rebent a casa seva.

El tablet d’Amazon entra al mercat donant un cop damunt la taula oferint el seu dispositiu sota dels 200 dòlars de manera internacional. El principal reclam del tablet com ja hem dit és el preu i els rumors diuen que pot ser la única tablet capaç de fer front al totpoderós iPad.

L’exclusivitat que té el terminal d’Amazon és l’ús exclusiu de la botiga pròpia de la casa de ventes i la senzillesa del dispositiu.

Inconvenients? Molts, però el que més crida l’atenció a tothom és la poca capacitat d’emmagatzematge, la inexistència d’un botó d’inici i el tamany tant petit del dispositiu.

Venta del tablet: Amazon

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: