Kinect per a Windows, l’1 de Febrer

Compartir

Tots sabem que Microsoft té un amor platònic amb les consoles. Està claríssim. Kinect l’ha revolucionat. Doncs ara vol fer el mateix incorporant Kinect amb Windows. Arribarà l’1 de Febrer!

Tots sabem que és Microsoft Kinect. Per qui no ho sàpiga és un dispositiu de l’empresa Microsoft que et permetia jugar a la seva consola, Xbox, sense comandament. mitjançant veu, gestos i reconeixement facial. És de fet, una de les joguines del CES ja que tots els fabricants de televisors presents l’han incorporat d’una manera o altre als televisors.

La gran novetat a la conferencia de Microsoft ha estat l’anunci de què a partir del pròxim dia 1 de Febrer estarà disponible per a Windows. Una manera ràpida d’expandir el mercat.

Això que significa? Doncs que quan arribem a casa podrem controlar aplicacions específiques al principi i jugar amb els nostres gestos, és a dir, col·locant Kinect damunt de la pantalla i començarem a disfrutar.

A més han anunciat l’actualització del firmware per complet, solucionant així els problemes amb el control de moviments pròxims a Kinect. Segons la caixa del producte està optimitzat per a ordinadors, no podrà correr amb consoles, no és molt lògic però espereu que segurament ho acabaran treien per a les dos si ja disposeu de Kinect.

Podreu trobar més informació al nostre especial del CES a Les Vegas amb en Guillem Alsina repartint informació per vosaltres!

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: