Kingston llança el primer USB del món de 256 GB.

Compartir

MaquinariEls usuaris podran transportar còmodament a la seva butxaca 51.000 imatges, 54 DVDs o 365 CDs gràcies al primer pendrive del món amb aquesta capacitat.

Nota de premsa – Kingston Technology Europe Ltd, una subsidiària de Kingston Technology Company, Inc., el fabricant de memòria independent líder del món, ha anunciat el llançament del primer USB flash drive de 256GB de la història. Kingston DataTraveler® 300 permet als usuaris portar amb ells tot un univers digital, des de milers d’imatges fins una completa base de dades. Els consumidors també podran beneficiar-se d’una alta velocitat de transferència i de l’opció de contrasenya per a protegir tots els seus documents.

Kingston DataTraveler 300 és ideal per a aquells usuaris de netbook que volen ampliar la limitada capacitat dels seus equips. Tot i que també pot ser emprat per aquells consumidors que treballen amb àmplies bases de dades, fins i tot per dissenyadors que necessiten traslladar gran quantitat d’arxius gràfics d’un lloc a un altre.

El DataTraveler 300 permetrà als usuaris transportar a qualsevol lloc al què vagin, enormes volums de dades, 365 CDs de música o el que és el mateix, un àlbum per a cada dia de l’any. Això no fa altra cosa que demostrar quant ha evolucionat la tecnologia flash en els darrers anys”, ha assegurat Jordi García, responsable de Desenvolupament de Negoci de Kingston Technology Iberia. “Els usuaris de negoci i els consumidors també poden desar les seves dades activant el programari Password Traveler, el què els permetrà protegir els seus documents en una zona privada que no necessita drets d’administració”.

Kingston DataTraveler 300 presenta un disseny de coberta camuflada que protegeix el connector USB quan aquest no està en funcionament i està preparada per a Windows Readyboost™. Kingston DataTraveler 300 està disponible només en 256GB i està recolzat per una garantia de cinc anys i suport tècnic 24×7. Kingston DataTraveler només es fabricarà sota comanda; els clients que vulguin adquirir-lo ho poden fer a través d’un gran nombre de reseller o distribuïdors per Internet.

El nou pendrive de 256 GB. de Kingston

Característiques de productes i especificacions del DataTraveler 300:

Capacitat***— 256 GB

Velocitat****— La ràtio de transferència de dades és de fins a 20 MB/seg. de lectura i 10 MB/seg. d’escriptura

Seguretat — inclou el programari de seguretat Password Traveler per a Windows

Comoditat — no requereix drets d’administrador per accedir a la zona privada

Mides —70.68 mm x 16.90 mm x 21.99 mm

Temperatura d’operació —0° a 60° C

Temperatura d’emmagatzemament — -20° a 85° C

Simple — només cal introduir-lo en el port USB per a què funcioni

Pràctic — resistent, disseny sense tapa

Garantit — cinc anys de garantia

Preparat — per a Windows ReadyBoost™ en sistemes basats en Vista ******

* Nombre aproximat d’imatges estàndard JPEG de 10 Megapixels. La grandària dels arxius JPEG varien basant-se en el model de càmera i els paràmetres predeterminats, així com de la resolució i mode de compressió que l’usuari seleccioni.

** Nombre aproximat 1,346m. Basant-se en 500 làmines que creen una pila d’aproximadament 5cm d’alçada.

*** Algunes de les capacitats llistades són emprades per a formatar i realitzar altres funcions, i no estan disponibles per a l’emmagatzemament de dades. Per a més informació, si us plau consulteu la guia de memòries Flash de Kingston Technology.

**** La velocitat pot variar en funció del maquinari i el programari amb què funcioni l’equip i de l’ús que se’n faci del mateix.

***** Malgrat que el DT200 està preparat per a ReadyBoost, el sistema Password Traveler no funcionarà correctament si ReadyBoost està situat en el dispositiu. Tot i això, sí que es podrà emprar si ReadyBoost es troba situat en un altre dispositiu a banda.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)