Kingston Technology anuncia tarja de memòria SDXC UHS-1 Class 10 de 64GB

Compartir

La tarja SD de nova generació compta amb més capacitats i taxes de transferència de dades ultra ràpides.

Nota de premsa – Kingston ha anunciat la disponibilitat d’una tarja de memòria SDXC UHS-1 Class 10 de 64GB. SDXC (Secure Digital eXtended Capacity) és el proper estàndard de la Secure Digital Association (SDA) per a les targetes SD amb capacitat d’emmagatzemament des de més de 32GB fins a 2TB.

Les targes SDXC, a més de comptar amb més capacitat, compten amb taxes de transferències de dades exponencialment més ràpides alhora que mantenen el factor de forma SD. La tarja Kingston SDXC compleix amb l’estàndard per a targes de memòria SDA versió 3.01, UHS-1. Les sigles UHS-1 signifiquen Ultra-High Speed Bus 1, que és la nova arquitectura de targes SDXC dissenyades per aconseguir velocitats amb taxes de transferència màximes de fins a 104MB/seg., i 300MB/seg. en el futur. Les targes SDXC utilitzen el sistema d’arxius exFAT i no són compatibles amb versions anteriors de targes SDHC ni SD. La nova solució de Kingston ofereix velocitats de lectura de fins a 60MB/seg. i velocitats d’escriptura de fins a 35MB/seg., fet que la converteix en la solució més ràpida disponible al mercat actualment.

Kingston s’enorgulleix de comercialitzar una tarja SDXC que ajuda als usuaris de càmeres i videocàmeres digitals d’avantguarda a obtenir el màxim potencial del seu equip. La tarja SDXC permet capturar imatges en forma continuada en format RAW i hores de gravació en alta definició, va dir Wendy Lecot, Flash card business manager de Kingston. “Afegir la nova tarja SDXC al nostre portafoli de productes Flash, permet que la nostra xarxa de resellers cobreixin la demanda del mercat per aplicacions de foto i vídeo, així com per a futures generacions de productes de consum.

Els nous models de càmera i videocàmera (com ara Canon i Panasonic) han evolucionat en els seus dissenys per a integrar ranures SDXC, malgrat que només alguns dispositius estan actualment disponibles al mercat. Altres models de productes d’electrònica de consum començaran a incloure suport per a SDXC. Alguns dels dispositius més populars que es beneficiaran de l’emmagatzemament addicional seran HDTVs, reproductors Blu-ray Disc, dispositius de navegació, telèfons mòbils i ordinadors. El lector de mitjans 19 en 1 de Kingston és compatible amb les targes SDXC quan es connecta a un PC amb un sistema operatiu que suporta exFAT.

Kingston SDXC UHS-1 Class 10 estarà disponible arreu del món a finals de juny. Compta amb una garantia per a tota la vida, suport tècnic gratuït i la confiabilitat Kingston.

Característiques i especificacions de Kingston SDXC UHS-1 Class 10:

 • Capacitat*: 64GB**

 • Mides: 24mm X 32mm X 2.1mm

 • Pes: 2,5 g

 • Velocitat: taxa de transferència de dades mínima de 10 MB/seg (Class 10); taxa de lectura de fins a 60MB/seg. i d’escriptura de fins a 35MB/seg.

 • Mode Bus: versió 1, UHS104, fins a 104MB/seg

 • Temperatura en operació: -25º C a 85º C

 • Temperatura d’emmagatzemament: -40º C a 85º C

 • Voltatge: 3.3v

 • Compliment: amb l’especificació SD Card Association card 3.01

 • Protecció contra còpia: suport per a CPRM (Content Protection for Recordable Media)

 • Forma d’assegurar: l’interruptor integrat de protecció contra escriptura evita pèrdua de dades accidentals

 • Compatible: amb dispositius host SDXC; no compatible amb dispositius/lectors habilitats amb SDHC ni SD estàndard

 • Sistema d’arxius: exFAT

 • Confiable: garantia per a tota la vida

 • Suport de sistema operatiu: Windows 7, Windows Vista (SP1 o posterior), Windows XP (SP2 o posterior) amb actualització exFAT

* Poseu-vos en contacte amb el vostre fabricant de PCs per confirmar que la ranura SD en el vostre PC sigui compatible amb les targetes SDXC i la disponibilitat del controlador SDXC. El controlador SDXC compatible per a la ranura SD es pot descarregar del lloc web Microsoft Download Center.

** És possible que les targes de 64GB requereixin de controladors de dispositius actualitzats. Consulteu la documentació del dispositiu per tal de conèixer-ne els requisits.

La nova tarja de Kingston
Guillem Alsina