Kingston Technology dissenya la memòria més ràpida del món

Compartir

MaquinariAmb una velocitat de rellotge de 2400 MHz, el nou kit HyperX obté la certificació d’Intel.

Nota de premsa – Kingston ha presentat la memòria amb certificació Intel més ràpida del mercat. Operant a 2400 MHz, el kit de memòria de doble canal HyperX DDR3 de Kingston (amb el codi KHX2400C9D3T1K2/4GX) ha obtingut la certificació en el sistema XMP d’Intel sobre la plataforma Core i7.

La nova memòria de Kingston a 2400 MHz opera en els temps de 9-11-9-27-2N a 1,65 volts i ha estat dissenyada pensant en entusiastes de la tecnologia, aficionats als jocs i professionals del benchmarking que busquen un nivell superior en prestacions de memòria.

Igual que la resta de solucions de memòria de Kingston Technology, el kit a 2400 MHZ s’ha creat basant-se en els principis més exigents de disseny i enginyeria, i sotmès als estàndards de prova i producció de qualitat OEM per obtenir la certificació Intel XMP. La memòria ha estat provada amb gran èxit en diversos sistemes P55, incloent-hi la placa base Gigabyte GA-P55A-UD4P.

Els kits a 2400 MHz estaran disponibles en el segon trimestre de l’any. La memòria HyperX de Kingston compta amb garantia per a tota la vida i suport tècnic gratuït 24×7.

Guillem Alsina