Kingston Technology llan

Compartir

La memòria HyperX SO-DIMMs ofereix un major rendiment per a portàtils sense requerir una major velocitat de processament.


Agències – Kingston Technology Company, Inc., el fabricant de memòria independent líder del món, és la primera companyia en comercialitzar una memòria portàtil DDR2 de 800MHz d’alt rendiment i latència ultra baixa. Els kits de memòria HyperX® PC2-6400 CL4 SO-DIMMs de 4GB ofereixen capacitat per a la Detecció de Presència Serial (SPD) el que permetrà a una àmplia gamma de portàtils gaudir d’un alt rendiment del seu sistema.

Cada dia més portàtils empren plataformes a 800MHz, com el cas de l’Intel Centrino 2 xipsets. Per donar suport als usuaris d’aquest tipus de sistemes Kingston ha dissenyat les noves memòries HyperX SO-DIMMs de latència ultra baixa i alt rendiment”, va puntualitzar Mark Tekunoff, director sènior de tecnologia de Kingston®. “La nova SO-DIMMs ofereix opcions de millora gràcies a la seva capacitat per millorar els sistemes existents – oferint en plataformes a 800 i a 667MHz l’alt rendiment de les memòries SO-DIMMs de latència ultra baixa”.

La nova memòria portàtil HyperX està especialment dirigida a aquells usuaris que volen millorar el rendiment del seu sistema reemplaçant la memòria estàndard dels seus portàtils amb mòduls d’alt rendiment que ofereixen la màxima velocitat possible – sense que això requereixi ajustaments en la configuració BIOS del sistema. Idonis per als nous portàtils P45/Centrino 2, els mòduls CL4 de 800MHz disposen de dos perfils de latència ultra baixa preprogramats: DDR2-800 CL4-4-4-12 @1.8V i DDR2-667 CL3-4-4-10 @1.8V.

Amb aquest llançament, Kingston amplia la línia de memòries portàtils de baixa latència que la companyia va començar a comercialitzar el passat mes d’abril. Gràcies a aquesta nova gamma, els usuaris de portàtils podran millorar el rendiment dels seus sistemes. Recentment Kingston ha llançat memòries portàtils DDR2 HyperX de 800MHz preprogramades amb tres perfils SPD que permeten a la memòria treballar sota configuracions de baixa latència a 800MHz-CL5, 667MHz-CL4 i 533MHz-CL3.

La memòria HyperX de Kingston disposa d’una garantia per a tota la vida i de suport tècnic 24/7. Per a més informació sobre Kingston Technology, si us plau visiteu www.kingston.com.

Guillem Alsina