Kodak deixa de fabricar carrets fotogràfics

Compartir

La companyia nord-americana estalviarà despeses ara que ja han triomfat les càmeres digitals, i els carrets només els gasten els nostàlgics i alguns professionals de la fotografia artística.

Kodak va llançar el 1888 el primer carret de paper en comptes de les plaques de vidre que servien llavors com a negatiu. Més d’una centúria després i en plena era digital, la casa nord-americana ha decidit deixar de fabricar les seves pel·lícules i, amb això, l’acetat de cel·lulosa que usaven en els carrets.

El motiu és més que lògic i cau pel seu propi pes: en plena era digital, els carrets gairebé ja no s’utilitzen, i estan perdent mercat. Si comptem amb el fet que Kodak està en fallida, és una bona manera d’estalviar i minimitzar despeses.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: