Kodak deixarà de fabricar càmeres de fotos per a sortir de la fallida

Compartir

Eastman Kodak ha aconseguit l’aprovació judicial per sortir de la fallida.

Ja fa 19 mesos que Eastman Kodak va entrar en fallida i, des de llavors, estava buscant per mitjà de finançaments, vendes de patents o deixar de fer carrets fotogràfics, poder tirar endavant. I sembla que ha aconseguit sortir de la fallida, però a un preu molt alt: segons els jutjats, el proper 3 de setembre Kodak ja no tindrà deutes, però per a això haurà de deixar de desenvolupar càmeres de fotos.

A partir d’aquí, l’empresa es centrarà en dos focus: el primer, la tecnologia d’impressió per a clients corporatius i per a la indústria cinematogràfica, i el segon se centrarà en components per a pantalles tàctils per als telèfons intel·ligents i les tauletes tàctils.

Kodak reneix, però a un cost molt elevat: ha deixat el que venia fent des de fa 125 anys per poder donar un pas endavant i mantenir-se viva.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: