Kodak es prepara per sortir de la fallida

Compartir

L’empresa segueix negociant el seu deute amb els creditors.

Eastman Kodak ha decidit oblidar la fallida que va anunciar a principis d’any. La companyia ha enviat un document al regulador del mercat nord-americà, la SEC (Securities and Exchange Commission, per les seves sigles en anglès), en el qual anuncia que està preparada per renegociar el seu deute amb la banca creditora i sortir del concurs de creditors (chapter 11 en la jurisprudència nord-americana ) al llarg de la primera meitat del 2013.

El president de Kodak, Antonio M. Pérez, ha declarat que “ara estem en una millor posició per explorar aquestes oportunitats de finançament”, ja que Kodak té un acord amb Citigroup amb una línia de finançament de 950 milions de dòlars i les patents a la venda.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: