Kodak llença la tovallola

Compartir

La històrica companyia deixa de fabricar càmeres de fotos i es dedicarà a productes més beneficiosos per a ella.

A partir d’ara, Kodak deixarà de ser sinònim de fotografia per ser-ho només d’impressió. La històrica companyia, que fa unes setmanes es va declarar en fallida i a l’empara del capítol 11 de la llei nord-americana per a reorganitzar-se, ha decidit abandonar la fabricació de càmeres de fotos, vídeo i marcs de fotos digitals per a centrar-se en les branques de negoci que li són més rendibles.

Els productes d’impressió com ara impressores d’injecció de tinta o els quioscos d’impressió en paper d’imatges digitals que es poden trobar en grans superfícies comercials i botigues són alguns d’aquests productes que continuen sent rendibles per a la companyia. En aquesta categoria també ens hi trobem els accessoris universals per a càmeres de qualsevol marca i les bateries.

Amb aquest anunci, el món de la fotografia perd una marca de fabricació de càmeres històrica, l’enfocament de la qual ha estat el consumidor final, amb màquines de baix cost i fàcils d’utilitzar, accessibles a tothom. En definitiva, una empresa que va fer popular la fotografia.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: