Kodak perd la demanda contra Apple i RIM

Compartir

Cap de les dues multinacionals infringeix alguna patent de la companyia fotogràfica.

La International Trade Comission (ITC) nord-americana ha colpejat durament a Eastman Kodak en un moment delicat ja que aquesta havia sol·licitat la fallida voluntària fa uns mesos.

La multinacional especialitzada en la fotografia va presentar una demanda en el 2010 davant de la ITC contra Apple i RIM per infracció de patents. Kodak acusava a Apple i RIM d’infringir una patent (218) que descriu el procés de previsualització d’imatges en una pantalla petita, una cosa fàcilment relacionable amb els telèfons mòbils.

La ITC va desestimar la demanda en considerar que la patent no era vàlida, però Kodak va apel·lar i el cas va tornar a ser estudiat. Ara, la ITC ha fet públic el nou veredicte en el qual avala la tesi de l’anterior, afirmant novament que ni Apple ni RIM han violat la principal patent de la companyia de fotografia.

Aquesta decisió suposa un cop important per a Kodak, doncs la patent 218 és una de les principals fonts d’ingressos de la companyia ja que amb ella ha signat acords de llicència amb Samsung o LG. Aquesta patent és una de les mas importants de la cartera que Kodak posarà a subhasta a l’agost, i podria ser que aquesta decisió de la ITC afecti la venda.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: