La Barcelona tecnològica serà protagonista a Londres

Compartir

La capital catalana protagonitzarà el primer TechTalkEurope el proper 24 de juny, un esdeveniment que busca sinergies entre empresaris tecnològics d’ambdues ciutats.

Actualització 4/6/2014: per motius aliens a la voluntat dels organizadors, aquest esdeveniment ha hagut de ser suspès. No s’ha indicat encara propera data de celebració.

El proper dimarts 24 de juny, dia de Sant Joan, Londres acollirà la primera sessió del TechTalkEurope, un esdeveniment que repassarà l’emprenedoria tecnològica de diverses ciutats europees al llarg de tantes altres sessions.

En aquesta sessió inaugural, el TechTalkEurope estarà dedicat a Barcelona, comptant amb la presència de tres ponents que donaran una visió de l’estat de l’emprenedoria tecnològica a la ciutat comtal: Urs Rothmayr, co-director de la delegació a Barcelona del Founder Institute (una acceleradora global), Carles Ferrer, general partner de Nauta Capital (una inversora en startups de base tecnològica), i Martí Manent, emprenedor en sèrie que ha fundat diverses empreses i actualment és CEO de Derecho.com.

Una vista del 22@, el barri tecnològic de Barcelona, amb la Torre Agbar, la seva icona més característica. Imatge de l'usuari Juanedc a Flickr sota llicència Creative Commons

Una vista del 22@, el barri tecnològic de Barcelona, amb la Torre Agbar, la seva icona més característica. Imatge de l’usuari Juanedc a Flickr sota llicència Creative Commons

L’esdeveniment londinenc no es quedarà només en donar una visió de l’estat de l’emprenedoria tecnològica a Barcelona, si no que buscarà també la creació de sinergies entre empresaris d’ambdues ciutats a través del networking.

L’agenda prevista per a l’acte és la següent:

6.30–7.00: Networking
7.00–7.15: Intervencions dels patrocinadors
7.15–8.15: Xerrades amb el moderador
8.15–8.45: Torn de precs i preguntes amb el públic
8.45–9.30: Networking

Les inscripcions son gratuïtes, i ja es poden realitzar a través del lloc web del TechTalkEurope.

Les properes ciutats europees en protagonitzar aquesta cita seran Estocolm, Breslau (Wroclaw), Copenhagen, Tel Aviv i Berlín, en dates encara per conèixer.

La sèrie de xerrades TechTalkEurope són organitzades per HackathonCentral amb el suport de Central Working (facilitats de coworking situades al famós barri londinenc de Whitechapel), Crowdcube i London&Partners.

Actualització 4/6/2014: per motius aliens a la voluntat dels organizadors, aquest esdeveniment ha hagut de ser suspès. No s’ha indicat encara propera data de celebració.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: