La botiga d’apps de Pebble entra en funcionament

Compartir

De moment només es troba disponible per a l’usuari final que tingui un iPhone, mentre que per a dispositius Android hi ha una beta per a desenvolupadors sense data explicitada per a la publicació definitiva a Google Play.

Anunci de la nova botiga de Pebble

Pebble ha posat a disposició dels usuaris d’aquest rellotge intel·ligent que el combinen amb l’iPhone la versió 2.0 de la seva app per a iOS, en la qual s’hi inclou la nova botiga d’aplicacions, promesa a mitjans de desembre.

Aquesta botiga és accessible des de l’app del smartphone, i permet instal·lar aplicacions i ‘cares’ (faces) en el rellotge. Inicialment, la botiga online de Pebble surt amb més d’un miler d’ítems per a què el públic propietari d’un d’aquests smartwatches pugui triar, i anirà creixent al llarg de les properes setmanes i mesos.

D’aquesta manera, Pebble ofereix als seus usuaris un recurs centralitzat des del qual obtenir, al moment, programari i funcionalitats afegides per el seu rellotge intel·ligent, mentre que els programadors d’apps per a Pebble obtenen un lloc centralitzat per dipositar les seves creacions que els permet arribar a tots els usuaris.

La botiga en línia es divideix en sis categories, a través de les quals es classifiquen les diverses apps existents: de diari, eines i utilitats, notificacions, remotes, fitness i jocs.

De moment, per a usuaris finals només es troba disponible en iOS, existint una beta de la versió 2.0 amb la botiga incorporada per a Android, orientada a desenvolupadors. Des de Pebble no ha estat donada a conèixer data de publicació de la versió definitiva per a la plataforma de programari de Google.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: