La Caixa compta amb l’opinió dels clients per redissenyar el seu portal

Compartir

La Caixa ha estrenat nou portal, amb un redisseny que ha comptat amb la participació dels seus clients. Actualment el lloc web de l’entitat bancària catalana és el que més tràfic genera entre les entitats financeres de l’Estat Espanyol, amb 3,3 milions de visitants únics en un mes.

El nou lloc web de La Caixa ha comptat amb la participació dels usuaris de l'entitat bancària

El nou lloc web de La Caixa ha comptat amb la participació dels usuaris de l’entitat bancària

La Caixa ha volgut fer de la renovació del seu lloc web un procés participatiu entre els seus usuaris, i és per això que va obrir un procés participatiu amb aquests que els ha permès aportar la seva valoració sobre l’ experiència de l’ usuari, el disseny i les funcionalitats desenvolupades.

Entre les novetats incloses en el nou disseny, destaquen les opcions per a què els usuaris puguin marcar productes financers com a preferits i accedir a ells en qualsevol moment. Els clients també poden decidir la manera de visualitzar la informació, accedir a noves seccions i informar-se sobre productes i serveis financers gràcies a l’ increment de contingut multimèdia de la web.

Però, aquesta iniciativa no és l’única que La Caixa ha dut a terme amb la col·laboració dels seus clients, havent dissenyat per exemple el nou model de caixer de l’entitat o la renovació de la Línia Oberta, el seu canal de banca online. En aquesta mateixa línia, La Caixa va crear l’any passat la comunitat online “Inspira’ns”, accessible des de Línia Oberta, amb la voluntat de facilitar espais de comunicació amb els clients sobre la millora del servei dels canals electrònics.

El portal de l’entitat catalana és actualment la primera web del sector financer en termes de tràfic i el novè portal amb més pàgines vistes des de l’Estat Espanyol, segons dades de Comscore (l’únic d’una entitat financera present en el “top ten” de pàgines d’audiència). A l’abril del 2013, La Caixa va rebre 3,3 milions de visitants únics.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: