La Campus Party pren Berlín

Compartir

Un dels esdeveniments tecnològics més grans estén els seus tentacles cap a la capital alemanya després d’haver conquerit altres països com el Brasil.

La Porta de Brandenburg, un dels monuments de la capital d'Alemanya. Imatge de Jorge Adones Cisneros (Yoye) a Wikipedia sota llicència Creative Commons

La Porta de Brandenburg, un dels monuments de la capital d'Alemanya. Imatge de Jorge Adones Cisneros (Yoye) a Wikipedia sota llicència Creative Commons

S’espera que l’edició alemanya de la Campus Party (i el nom oficial de la qual serà Europa2) reuneixi fins a 10.000 joves aficionats a les noves tecnologies en totes les seves vessants i, en especial, al món dels videojocs.

La ‘Party’ de Berlín es celebrarà en ple estiu, entre els dies 21 i 26 d’agost en 11 escenaris diferents de la capital alemanya, i estarà esponsoritzada per O2, la marca comercial de l’operadora espanyola Telefónica a Alemanya.

Com en cada edició d’aquest esdeveniment, la Campus de Berlín comptarà amb la presència de destacats convidats, com l’escriptor brasiler Paulo Coelho i el científic britànic Sir Tim Berners-Lee, creador del World Wide Web i considerat un dels pares d’Internet tal i com coneixem avui la Xarxa de xarxes.

Abans que comenci l’esdeveniment, el desafiament TheBigThink farà una crida a aportar les millors idees per a l’Agenda Digital europea. Es triaran les 5.000 millors i els seus creadors seran convidats a assistir a la Campus Party Europa a Berlín completament gratis, incloent transport i allotjament.

Tota idea presentada a TheBigThink serà el punt de partida per a un procés de debat el filtrat del qual conclourà en l’esdeveniment amb una cerimònia en què les idees es presentaran a Neelie Kroes, vicepresidenta de la Comissió Europea i responsable de l’Agenda Digital. Campus Party Europa a Berlín també està patrocinat per la Comissió Europea.

L’organització afirma que amb aquesta edició espera “reescriure el codi font d’Europa”.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: