La Catosfera 2011 tanca amb un bon balanç

Compartir

CatalunyaFins a 1.500 “piulades” s’han fet a Twitter amb el hashtag #catosfera i 500 visualitzacions de les jornades en streaming, tot un èxit valorat per l’organització.

Redacció – La nit del passat dissabte dia 26 de març es cloïa a Granollers una nova edició de la trobada presencial (i també virtual) de la Internet catalana, la Catosfera. Aquesta quarta edició, dedicada especialment a la xarxa de microblogging Twitter, ha tingut un gran èxit segons ens n’informa l’organització; més de 1.500 “piulades” (traducció literal del mot tweets anglès, referit a les entrades que s’han produït a la xarxa de microblogging Twitter) amb el hashtag #catosfera, que han convertit a aquest en “trending topic” (tema estrella o més seguit) a nivell de Catalunya durant tot el cap de setmana.

Les conferències amb més èxit foren les inaugurals del divendres i la dedicada a la presència de l’empresa catalana a les xarxes socials. La més seguida en streaming fou la que tancava l’esdeveniment (potser per fer-se a una hora més intempestiva per als assistents), i dedicada a l’humor a la Xarxa.

Fins a 350 persones han passat pel recinte La Troca de Granollers des del divendres a la tarda fins al dissabte a la nit, xifra superada amb escreix per les visualitzacions en streaming, que han arribat a les 500.

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina