La Catosfera d’enguany fixa el seu punt de mira en els catalans que treballen a grans multinacionals

Compartir

Microsoft, Yahoo!, Spotify, Netflix, la Viquipèdia o Twitter són alguns dels noms propis de les empreses que protagonitzaran la Catosfera 2013, la trobada del sector català d’Internet.

Catosfera

Com en edicions anteriors, la Catosfera encendrà motors un divendres. Serà el dia 27 a les vuit del vespre i amb la inauguració institucional a càrrec de Josep Mayoral, alcalde de Granollers, i Carme Garrido, regidora de Pla estratègic i Societat del Coneixement de la mateixa ciutat.

A aquesta li seguirà la ponència inaugural, titulada “De Catalunya a Silicon Valley”, que comptarà amb la presència del periodista Jaume Barberà (conegut per la tasca que ha desenvolupat a TV3) i de Marc Cortés, soci-director general de Roca-Salvatella, i serà moderada pel conegut periodista i blocaire Saül Gordillo, ex-director de l’ACN i actualment a El Periódico.

La jornada inaugural es clourà ja a la nit amb la més informal trobada Beer & Tweets.

El dissabte 28, les sessions donaran el tret de sortida a tres quarts d’onze, i s’allargaran fins a un quart de tres, per reprendre’s després del dinar a les quatre i seguir gairebé ininterrompudament per a enllaçar amb la cerimònia d’entrega dels Premis Blogs Catalunya.

El fil argumental de la Catosfera d’enguany és els catalans que treballen a grans multinacionals del sector tecnològic. Per això, la trobada comptarà amb el concurs de Ricard Garau (gerent de Grans Comptes de Sector Públic de Microsoft), Albert Bifet (analista Big Data de Yahoo! Labs), Francesc Arbiol (director general de LinkedIn a Espanya), Xavier Amatriain (director de recerca i enginyeria de Netflix a Califòrnia), o David Poblador (cap de disponibilitat de Spotify Estocolm) entre d’altres.

Podeu trobar el programa complet d’activitats al lloc web de la Catosfera, en el qual també us hi podreu inscriure. La inscripció és gratuïta, però s’ha de fer amb antelació per ser limitades les places.

Igual que ja ho va ser l’any passat, la seu que acull enguany la Catosfera és el Teatre Auditori de Granollers, que substitueix en aquest paper al Centre Roca Umbert de la mateixa ciutat.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: