La cinquena edició del BDigital Apps acaba amb més de 900 assistents

Compartir

Google ha estat la protagonista de la conferència que ha tancat l’esdeveniment, i que no ha estat retransmesa per streaming.

Avui es celebrava la segona i darrera jornada del BDigital Apps, el congrés que explora les tendències de present i futur per al món de les tecnologies mòbils. En total, al llarg d’aquests dos dies han passat pel CosmoCaixa de Barcelona més de 900 congressistes, als quals se’ls hi ha d’afegir aquells que l’hagin seguit per streaming.

Si ahir les principals estrelles van ser Facebook, Amazon i Twitter, la jornada d’avui tenia com a plat fort la conferència de Google, que ha corregut a càrrec de Marcos Ordenes, Mobile Apps Specialist de la companyia del cercador, i que no ha estat retransmesa per streaming a petició de la mateixa Google.

Ordenes ha analitzat les principals tendències a nivell global en el sector de les apps mòbils, basant-se en les dades més recents de la botiga virtual d’Android, Google Play. Entre d’altres dades, ha explicat que els jocs representen el 40% de les descàrregues però generen el 90% dels ingressos.

El creixement dels tablets també es reflecteix en les xifres de Google Play: entre juliol de l’any passat i juny d’aquest any les descàrregues d’apps per a tauletes tàctils han crescut un 236%.

Una afirmació sorprenent d’Ordenes: el gaming per a la gent gran és un segment en creixement. Els nostres pares i avis juguen amb els seus mòbils i tablets, i cada cop ho fan més.

La relació entre esport i dispositius mòbils, amb les aplicacions de salut i control de la pràctica esportiva que ens porten els rellotges intel·ligents i les bandes de fitness amb tots els seus sensors també ha tingut protagonisme en aquesta darrera jornada del BDigital Apps.

Una de les conclusions és que el mercat en aquest àmbit és molt prometedor, ja que cada dia hi ha més practicants d’esports que volen conèixer i gestionar el seu estat de forma i la seva salut.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: