La darrera versió del programari de col·laboració TeamViewer inclou VoIP i videoconferència

Compartir

Assistència tècnica i usuari es podran entendre molt millor gràcies a les noves facilitats de comunicació incloses en aquest programari.

Nota de premsa/Redacció – TeamViewer acaba de llançar la versió beta de TeamViewer 5. Aquesta ja ha estat reconeguda com la solució de control remot de la més alta qualitat, ja que ofereix una sèrie de característiques innovadores com l’última tecnologia de veu sobre IP i videoconferència, a més del seu ja reconegut programari de control remot.

El programari per a la comunicació, les presentacions i els seminaris en línia (webinar) ara presenta una nova imatge gràcies a aquesta versió beta. El programari de control remot de TeamViewer ha estat dissenyat per oferir una millor col·laboració a distància als grups de treball virtuals i a la formació en línia, a més de permetre la personalització de les conferències telefòniques, doncs inclou l’últim en veu sobre IP, videoconferència i tecnologia de treball d’equip en línia.

La transmissió d’àudio a través de la veu sobre IP és una part integral de TeamViewer 5. La versió beta ja permet als usuaris usar la veu sobre IP, amb un clic de ratolí, podent discutir sobre els documents en els que es treballa a través d’aquesta solució basada en la web. Aquestes trucades de veu sobre IP es poden reforçar amb la transmissió en vídeo, perquè ara es pot transmetre directament el flux de la webcam amb TeamViewer 5, fet que permet personalitzar la feina d’equip en línia.

Especialment dissenyat per a la funció de presentació, TeamViewer 5 inclou una petita pantalla innovadora i còmoda. Com la resta de funcions de TeamViewer, la petita pantalla s’obre amb facilitat amb un sol clic i permet a la persona encarregada de la presentació, verificar i veure exactament el que la resta de col·laboradors estan veient a les seves pantalles.

Per a completar el nou programari i assegurar que la col·laboració en línia és eficient i eficaç, TeamViewer 5 també ofereix un número per a les conferències telefòniques. Els participants poden trucar al número i introduir un PIN, transferint-los a una sala de teleconferències on poder discutir en detall la seva feina a través del telèfon.

Basant-se en els reproductors, cadascuna de les icones de TeamViewer 5 han estat dissenyades amb molta cura, podent arrossegar-les on es prefereixi a la pantalla per a així aprofitar el valuós espai de la pantalla i compartir altres documents.

"El llançament de la versió beta de TeamViewer 5 és un pas molt important per a nosaltres", ha declarat Holger Felgner, Product Manager de TeamViewer GmbH. "Estem molt satisfets d’incloure la videoconferència en el nostre programari de control remot, perquè afegeix un gran avantatge per al treball en equip en línia. Amb el llançament de la versió beta, volem avaluar acuradament l’opinió dels usuaris, per així tenir-la en compte en la versió definitiva de TeamViewer 5 abans de finals d’any".

Com totes les solucions de TeamViewer, la versió beta de TeamViewer 5 respecta els més alts estàndards de seguretat, incloses les llistes negres i blanques i l’encriptació AES-256. A més, TeamViewer treballa per darrere dels tallafocs, manteniment la seguretat ja existent.

Per a un ús no comercial TeamViewer és gratuït, podent adquirir-se diverses opcions comercials.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)