La doble banda arriba al món dels mòdems de la mà de Netgear

Compartir

MaquinariNetgear llança al mercat un nou mòdem-router ADSL2+ amb connexió d’alta velocitat i que permet navegar en dues bandes.

Netgear RangeMax DGND3300Nota de premsa – Netgear ha anunciat el llançament del nou mòdem-router RangeMAX DGND3300. Aquest dispositiu de banda dual sense fils ofereix una major qualitat de connexió, permetent navegar tant en la banda de 2,4 GHz, que és la banda emprada per la majoria dels dispositius, com en la de 5 GHz, que compta amb més canals lliures, evitant les interferències entre els dispositius domèstics. Compta amb un mòdem incorporat ADSL2+, que utilitza un ample de banda ADSL però augmentant la velocitat de navegació. A més de millorar la connexió, inclou QoS (Quality of Service) per a prioritzar el tràfic de dades, i assegura una connexió fiable per a les aplicacions d’Internet, VoIP i de jocs en línia.

Algunes de les característiques més importants d’aquest nou mòdem-router DGND3300 de Netgear, són:

  • Mòdem ADSL2+ incorporat, que a més de millorar l’aprofitament de l’ample de banda, inclou una sèrie de característiques que milloren la connexió a Internet.

  • Connexió a més velocitat i sense interferències, ja que compta amb 8 antenes de metamaterial, que eviten les interferències que es produeixen quan s’inclouen unes quantes antenes internes en un mateix dispositiu de networking.

  • Accés ràpid i simple per a compartir un dispositiu USB d’emmagatzemament extern, ja que incorpora un port USB ReadyShare.

  • Connexió a la xarxa de manera senzilla i segura amb tan sols prémer el botó “Push N Connect”, que automàticament protegeix les dades amb encriptació WEP (Wired Equivalent Privacy).

  • Restricció de l’accés de convidats gràcies a la seva xarxa WiFi addicional, sense necessitat de compartir la teva pròpia clau d’accés.

  • Configuració de protecció WiFi Protec Setup (WPS), que permet afegir equips de xarxa de forma segura i ràpida, sense necessitat d’introduir el nom d’usuari i contrasenya.

  • Sistema de control parental, que permet restringir en temps real l’accés a llocs web inapropiats i perillosos mitjançant filtres per al bloqueig de continguts d’Internet.

Tecnologia verda

Aquest nou router funciona amb l’anomenada tecnologia verda de Netgear. Aquesta tecnologia està basada en la funció d’apagat automàtic, que permet una reducció de l’energia emprada quan no detecta senyal de connexió, reprenent automàticament el flux d’energia quan la detecta. Aquesta funció permet reduir el consum energètic, amb el consegüent estalvi en la factura.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)