La final del Premis Blocs Catalunya d’aquest any serà a Granollers

Compartir

Coincidirà en el temps i s’emmarcarà dins les jornades de la Catosfera, que reuneixen cada any la blocosfera catalana a la capital del Vallès Oriental.

Ja s’ha posat en marxa una nova edició dels guardons que reconeixen els millors blocs en català de l’any, els Premis Blocs Catalunya, i també s’ha donat a conèixer la ciutat que acollirà la cerimònia d’entrega dels premis a finals de setembre: Granollers.

Enguany, la cerimònia es celebrarà en el marc de les jornades de la Catosfera, la trobada anual de la blocosfera catalana que es celebra des de sempre a la capital del Vallès Oriental. Ambdues convocatòries han seguit camins paral·lels, celebrant-se’n aquest 2013 la sisena edició tant de l’una com de l’altra.

El període d’inscripció voluntària dels blocs ja va començar el passat dia 13, i s’estendrà fins el 30 de juny, data inclosa. Aquells responsables de blocs que l’any passat van marcar l’opció d’autorenovació veuran com de manera automàtica i desatesa, el bloc també és inscrit de manera automàtica en l’edició d’aquest any, podent modificar les seves dades a través del tauler de control que proporciona el lloc web dels Premis. Enguany l’organització ha decidit continuar amb les categories marcades en l’edició del 2011, i que per a cadascuna d’elles ofereixen tres subcategories: blogs personals, professionals i corporatius.

Just després del període d’inscripcions començaran les votacions populars. De la mateixa manera que amb les categories, l’organització tampoc no ha variat el sistema respecte a les dues darreres edicions, requerint la inscripció en el lloc web dels Premis per a poder votar.

Com cada any, imatica.org hi serà present

Com en cadascuna de les edicions celebrades fins ara, el nostre rotatiu comptarà amb presència en els premis, concretament en la categoria TIC, subcategoria Professional i, també com cada any, arribat el moment us demanarem el vostre vot, ja sigui per nosaltres (si creieu que així ens ho hem merescut al llarg de l’any) o per qualsevol des altres blocs que s’hi presenten.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: