La FinApps Party d’enguany s’internacionalitza

Una imatge icònica de la FinApps Party, els equips de treball en plena feina. Imatge de Barcelona Digital
Compartir

Barcelona i Atlanta seran les seus de la nova edició de la hackathon de La Caixa, que enguany estarà dedicada als wearables, el tema de moda.

La nit dels propers 24 al 25 d’octubre es celebrarà una nova edició de la hackathon (literalment, “marató de hacking”) FinApps Party, organitzada per CaixaBank-La Caixa conjuntament amb l’entitat de pagaments Global Payments. Enguany l’eix temàtic de l’esdeveniment seran els wearables, una tecnologia que s’està posant de moda gràcies als rellotges intel.ligents (smartwatches), les bandes de fitness o les ulleres intel.ligents.

Com de costum, l’objectiu és desenvolupar aplicacions de caire financer que s’adaptin a aquests dispositius i permetin treure’n el màxim profit per a treballar amb operacions financeres i bancàries des d’aquests dispositius.

La principal novetat d’enguany és la internacionalització de l’esdeveniment, que ja no només es celebrarà a Barcelona, si no que també tindrà una edició paral.lela a la ciutat nord-americana d’Atlanta (estat de Georgia), on hi té la seva seu Global Payments, que és la sòcia internacional de CaixaBank en el sector de mitjans de pagament i un dels líders mundials en solucions de pagament.

També canvia la seu en la qual es celebrarà l’esdeveniment a Barcelona, que fins ara venia acollint l’edifici Media-TIC, i que enguany tindrà com a escenari la seu de la Fundació Palo Alto a Barcelona. Als Estats Units es celebrarà a l’Atlanta Tech Village.

Ambdues seus estaran interconnectades de manera permanent a través de videoconferència, amb la qual els participants podran interactuar entre ells, a més d’usar les seves pròpies eines per treballar conjuntament amb els equips de l’altra banda del món.

Els equips que s’inscriguin a la competició rebran un smartwatch LG G Watch com a ajuda per al desenvolupament de les seves solucions, tot i que seran lliures de desenvolupar per a qualsevol dispositiu existent.

Les inscripcions ja estan obertes.

Guillem Alsina
Etiquetes: