La FinAppsParty tindrà una extensió en forma de networking

Compartir

El proper dijous dia 7, una jornada de networking buscarà ajuntar programadors, dissenyadors i altres perfils per a crear sinergies.

Actualització: l’organització ens ha informat d’un canvi en la data de celebració al dijous dia 7. Prèviament ens havien informat que es celebraria el dia abans, dimecres 6, però ens han rectificat aquesta dada.

La FinAppsParty, marató de programació d’apps mòbils co-organitzada per Barcelona Digital i La Caixa, i de la qual enguany El Mur Tecnològic n’és col·laborador en l’apartat de difusió, tindrà més d’un escenari i més d’una data per marcar a l’agenda.

Assistents a l'edició de l'any passat de la FinAppsParty

Assistents a l’edició de l’any passat de la FinAppsParty

Si bé l’esdeveniment principal es celebrarà a cavall entre el 22 i el 23 de novembre al CCIB (Centre de Convencions Internacional de Barcelona), abans hi haurà una jornada de networking que es durà a terme el proper dijous dia 7, i la intenció de la qual és la de que es coneguin diferents perfils professionals lligats amb el món de la creació d’aplicacions mòbils per tal de crear sinergies i equips de cara a la fase final de la FinAppsParty, quan calgui materialitzar el projecte d’app.

Aquest esdeveniment es celebrarà a l’edifici MediaTIC de Barcelona, al carrer Roc Boronat, en ple cor del districte tecnològic de Barcelona i seu, precisament, de BDigital. El tret de sortida es donarà a les sis de la tarda (18:00) i, a partir d’aquest moment i fins a les vuit, els diferents participants s’aniran coneixen entre ells en format de speed dating, enfrontant cara a cara els participants en parelles en els que cadascun dels integrants haurà de fer a l’altre una breu presentació del seu perfil i el seu projecte.

Aquesta iniciativa es dirigeix sobretot a participants de la FinAppsParty que encara no han pogut completar els seus equips amb un perfil determinat, com ara el dissenyador de la interfície d’usuari o un programador per materialitzar la idea que l’altre té en ment. Tot i això, qualsevol persona interessada en trobar col·laboradors per a materialitzar una app mòbil hi serà benvingut.

La inscripció en aquest esdeveniment és gratuïta fins a esgotar les places existents, pel que recomanem a tots els interessats inscriure’s-hi quant abans millor.

L’eix temàtic de l’edició d’enguany de la FinAppsParty són les apps de moneder electrònic (mobile wallets), gestió de finances personals, i la gestió de finances per a professionals del sector financer. Com a novetat respecte a l’edició precedent, enguany s’acceptem prototipus d’apps presentats a través de vídeos penjats online en serveis com YouTube o Vimeo.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: