La GSMA presenta la NFC Experience per al Mobile World Congress

Compartir

La fira mundial de la mobilitat tornarà a Barcelona, com cada any, amb novetats.

El recinte que Fira de Barcelona té a l'Hospitalet, nou escenari del Mobile World Congress. Imatge gentilesa de la GSMA

El recinte que Fira de Barcelona té a l’Hospitalet, nou escenari del Mobile World Congress. Imatge gentilesa de la GSMA

Nota de premsa de la GSMA

BARCELONA, Espanya, 23 de gener de 2013 /PRNewswire/ — La GSMA ha anunciat avui la NFC Experience per al Mobile World Congress, una experiència interactiva a través de la qual els exhibidors, venedors i assistents podran emprar la tecnologia mòbil Near Field Communication (NFC) per a intercanviar informació i realitzar transaccions. La GSMA ha anunciat també alguns dels ponents destacats per al programa de conferències del Mobile World Congress, així com nous patrocinadors que participaran en els principals programes de l’esdeveniment. El Mobile World Congress es celebrarà del 25 al 28 de febrer a la Fira Gran Via de Barcelona.

Estem il·lusionats pel llançament de NFC Experience per al Mobile World Congress, ja que proporcionarà als assistents a l’esdeveniment l’oportunitat d’experimentar en primera persona el poder de la tecnologia NFC, tant per mitjà de l’esdeveniment del Mobile World Congress com a la ciutat de Barcelona”, ha explicat Michael O’Hara, responsable de màrqueting de la GSMA. “Esperem que tots els assistents es puguin aprofitar dels nombrosos beneficis de NFC, des de l’accés a l’esdeveniment fins a les negociacions amb detallistes, passant pel transport, entre d’altres”.

Novetat per al Mobile World Congress 2013 – NFC Experience

Com a part de la nova NFC Experience en el Mobile World Congress, la GSMA mostrarà una gamma integrada de serveis mòbils NFC. Els assistents amb dispositius compatibles amb NFC es podran aprofitar de la tecnologia NFC a les localitzacions del recinte de la Fira Gran Via i als voltants de la ciutat. Hi haurà nombrosos punts tàctils NFC en el congrés, i aquells que els ‘premin’ podran gaudir d’accés instantani a informació tal com descàrregues de les sessions de conferències i anotacions clau, a més d’informació sobre els restaurants i atraccions turístiques a la mateixa Barcelona. La NFC Experience compta amb:

 • Centre NFC – Una zona específica en el centre de l’espai de congressos, que serà una de les principals localitzacions per a visitar i veure els terminals compatibles NFC i les seves capacitats, a més d’adquirir informació sobre l’ecosistema NFC, pòsters intel·ligents NFC, pods de socis NFC i una funció NFC de suport dedicada;
 • Zones interactives NFC – Més d’una dotzena de zones interactives NFC estaran situades en els principals corredors, entrades i vestíbuls d’exhibició de la Fira Gran Via. Composta per una sèrie de pòsters intel·ligents connectats, els assistents usaran els seus terminals compatibles amb NFC per accedir als directoris de mostres, informació de llocs, llocs propers i molts altres serveis útils oferts durant el Mobile World Congress;
 • Localitzacions NFC a la ciutat de Barcelona – Els punts tàctils NFC estratègics estaran disponibles a l’aeroport, principals hotels, restaurants selectes i principals localitzacions turístiques, i els assistents podran agafar un taxi o pagar articles a les botigues seleccionades per mitjà de NFC; i
 • Passador virtual NFC – Durant el registre, els assistents amb terminals compatibles amb NFC (Android 4 i superiors o sistema operatiu Windows Phone 8) podran optar per la NFC Experience i aconseguir una entrada completa a la Fira i la seva insígnia física, però sense necessitat de presentar de manera repetida l’ID físic amb foto per a accedir a l’esdeveniment.

Nous ponents del Mobile World Congress

Els consellers delegats i executius sènior de companyies de l’ecosistema mòbil i de tot el món que s’han unit al programa de ponents del Mobile World Congress inclouen:

 • Xi Guohua, president de China Mobile
 • Dennis Crowley, fundador i conseller delegat de Foursquare
 • Marc Dillon, conseller delegat de Jolla Mobile
 • Cesar Alierta, president executiu i conseller delegat de Telefónica
 • Paul Gunning, conseller delegat de Tribal DDB Worldwide i responsable en cap digital mundial de DDB

A més dels anteriors, aquests executius s’afegeixen als ponents principals del Mobile World Congress:

 • Randall Stephenson, president, director general i conseller delegat d’AT&T
 • Axel Dauchez, conseller delegat de Deezer
 • Rene Obermann, conseller delegat de Deutsche Telekom
 • Drew Houston, fundador i conseller delegat de Dropbox
 • Hans Vestberg, director general i conseller delegat d’Ericsson
 • Stephen Girsky, vicepresident de General Motors
 • Franco Bernabe, president de la GSMA i president i conseller delegat de Telecom Italia Group
 • Kevin Johnson, conseller delegat de Juniper Networks
 • Suk-Chae Lee, president i conseller delegat de KT Corp.
 • Gary Kovacs, conseller delegat de Mozilla
 • Susan Whiting, vicepresident de Nielsen
 • Stephen Elop, director general i conseller delegat de Nokia
 • Kaoru Kato, director general i conseller delegat de NTT DOCOMO
 • Doctor Nasser Marafih, conseller delegat de Qtel Group
 • Paul Jacobs, president i conseller delegat de Qualcomm
 • Talmon Marco, fundador i conseller delegat de Viber Media
 • Vittorio Colao, conseller delegat de Vodafone Group

Si voleu més informació sobre els ponents del Mobile World Congress, a més del programa complet de la conferència, visiteu la pàgina web www.mobileworldcongress.com/conference.

Nous patrocinadors de suport per a l’App Planet i mPowered Brands

La GSMA ha anunciat els nous patrocinadors per als seus programes App Planet i mPowered Brands. El dimarts 26 de febrer, la GSMA OneAPI celebrarà una conferència de desenvolupament d’aplicacions com a part d’App Planet, reunint els líders de la indústria mòbil i a la comunitat de desenvolupament d’aplicacions per a participar en els programes centrats en el creixement explosiu en el mercat de les aplicacions mòbils, a més de mostres, productes i demostracions de serveis, xarxes i tallers. Si voleu més informació visiteu la pàgina web www.mobileworldcongress.com/app-planet-overview/.

En el programa mPowered Brands, Rubicon celebrarà la sessió mPowered Brands Theatre el dilluns 25 de febrer, mentre que McCann WorldGroup celebrarà la sessió mPowered Brands el dimecres 27 de febrer. A més, dins de mPowered Brands, Telefónica serà un patrocinador de la sessió mPowered Brands Open Forum el dilluns 25 de febrer, i presentarà els resultats d’un estudi d’investigació de consum realitzat per la GSMA i Leger Marketing. Si voleu més informació sobre mPowered Brands visiteu la pàgina web www.mobileworldcongress.com/mpoweredbrands-overview.

El Mobile World Congress és la pedra angular de la Mobile World Capital, que es celebra a Barcelona del 2013 al 2018. La Mobile World Capital inclou també el Mobile World Centre, el Mobile World Festival i el Mobile World Hub, programes i activitats que comprendran l’any complet i que no només beneficiaran els ciutadans de Barcelona, Catalunya i Espanya, sinó a tota la indústria del mòbil. Si voleu més informació sobre la Mobile World Capital visiteu la pàgina web www.mobileworldcapital.com.

Sobre la GSMA

La GSMA representa els interessos dels operadors mòbils a tot el món. Comprenent més de 220 països, la GSMA reuneix prop de 800 dels operadors mòbils del planeta amb més de 230 empreses dedicades al més ampli ecosistema mòbil, com ara fabricants de telèfons mòbils, empreses de programari, proveïdors d’equips i companyies d’Internet, juntament amb organitzacions dels sectors financers, salut, mitjans, transport i serveis públics. La GSMA organitza alguns dels esdeveniments més importants de la indústria, com el Mobile World Congress i la Mobile Asia Expo.

Si desitgeu més informació visiteu la pàgina web empresarial de la GSMA en www.gsma.com o Mobile World Live, el portal online de la indústria de les comunicacions mòbils, awww.mobileworldlive.com

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: