La iniciativa LTSI publica noves versions dels seus nuclis Linux

Compartir

La versió 3.10.31 afegeix més de 2.500 pegats al nucli original, entre ells el suport per a una de les darreres arquitectures de maquinari d’Intel.

LTSI (Long Term Support Initiative) és un esforç conjunt entre la Linux Foundation i la indústria tecnològica per mantenir un sistema base utilitzable en dispositius encastats i d’electrònica de consum, amb una vida útil que pugui complir les expectatives d’aquest tipus de dispositius, uns 2-3 anys.

Els nuclis que aquesta iniciativa publica contenen un bon nombre de pegats afegits, buscant tant la funcionalitat com l’estabilitat que el sistema requereix en el cas de dispositius encastats que, moltes vegades, poden tenir una missió d’una certa criticitat.

La passada setmana, aquesta iniciativa va publicar els nuclis 3.10.31 (l’actual branca), 3.0.101, i 3.4.81 (aquestes darreres, ambdues actualitzacions).

Per a la branca 3.10, s’han afegit sobre el nucli original de la mateixa versió, fins a 2.500 pegats, entre els quals s’hi inclou el suport per a l’arquitectura BayTrail d’Intel, per exemple.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: