La joventut triomfa als Premis Blocs en l’apartat TIC

Compartir

El jurat premia el joveníssim -i nombrosíssim- equip de Paella de Bits, que van ser capaços d’imposar-se a tot un periodista consagrat com el mediàtic Albert Cuesta.

Reus va acollir aquest passat divendres dia 5 la cerimònia d’entrega dels Premis Blocs Catalunya, que enguany ha celebrat la seva cinquena edició.

L’acte va seguir el mateix patró que en l’edició de l’any passat, que es va celebrar a La Seu d’Urgell, amb tan sols un petit canvi: es van substituir els tradicionals trofeus -una escultura que reprodueix amb cubs el mapa de Catalunya- per una còpia del dibuix original que l’artista va emprar per realitzar l’escultura.

En l’apartat TIC, que ha pogut cobrir les tres sub-categories existents (personal, professional i corporatiu, alguna de les quals en altres apartats han quedat desertes) ha triomfat, sobretot, la joventut, i el màxim exponent n’ha estat el nombrós equip que elabora Paella de Bits, guanyadors en la sub-categoria Professional.

El joveníssim equip de Paella de Bits

El joveníssim equip de Paella de Bits

Paella de Bits competia, entre d’altres, amb Bits Catalans (guanyador l’any passat), Betes i Clicks (un dels “veterans” de la blocosfera catalana), o amb el mediàtic Albert Cuesta, que presentava el seu bloc del diari Ara, però que també és conegut per les seves intervencions radiofòniques i televisives. Cuesta, amb una llarga trajectòria a les seves espatlles, era el favorit en la majoria de les enquestes.

La joventut també ha deixar sentir la seva força en els sub-apartats Personal (Carles Rabadà) i Corporatiu (Octa.beta).

A diferència de les anteriors edicions, al final de la cerimònia d’aquest any no s’ha donat a conèixer quina ciutat acollirà el lliurament dels VI Premis Blocs Catalunya. Com a curiositat, dir que de les cinc gales de lliurament dels guardons realitzades fins ara, se n’ha fet una a cadascuna de les quatre províncies, tret de les comarques gironines que van acollir les dues primeres edicions (Girona i Vic respectivament).

Des d’aquestes ratlles felicitem a tots els guanyadors i esperem veure’ns a la següent edició!

Més informació

Llistat dels guanyadors en totes les categories dels Premis Blocs Catalunya

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: